![]() |
|
|
|
#1 |
![]() Üyelik tarihi: 22.03.2008
Tecrübe Puanı: 1
![]() |
Yüksek Sadakat Ege turnesine çıkıyor...
'Katil & Maktûl' albümümünün çıkışıyla beraber konserlerine devam eden Yüksek Sadakat, Ağustos ayında küçük bir Ege turnesine çıkıyor. Bugünlerde tüm radyo ve TV’lerde sıklıkla dinlediğimiz ve izlediğimiz ‘Ben Seni Arayamam’ın yaratıcıları, sıcak havaların bunalttığı Ege sahillerini sevilen parçalarıyla serinletecek. Yüksek Sadakat, 01 Ağustos Cuma günü ‘Hürriyet Hakkımızdır Treni’ etkinlikleri kapsamında Aydın’da vereceği konserin ardından İzmir - Bornova Açıkhava Tiyatrosu, Ayvalık, Dikili ve bu yıl 4. yapılacak Zeytinli Rock Festivali’nde de dinleyicileriyle buluşacak. Vokalde Kenan Vural, gitarda Serkan Özgen, basta Kutlu Özmakinacı, klavyede Uğur Onatkut ve davulda Alpay Şalt’tan oluşan Yüksek Sadakat, konserlerinde her iki albümden de parçalar seslendirecek. Yüksek Sadakat’in konser takvimini aşağıda bulabilirsiniz. 01 AĞUSTOS CUMA ‘Hürriyet Hakkımızdır Treni’ Etkinlikleri Konseri Aydın Garı - AYDIN 06 AĞUSTOS ÇARŞAMBA Bornova Açıkhava Tiyatrosu - İZMİR Saat: 21:00 Adres: Bornova Meydan A 1 DK. - Bornova 07 AĞUSTOS PERŞEMBE Lara Bar - CUNDA / AYVALIK Kapı Açılış: 21:30 Adres: Uno Pizza yanı - Atatürk Heykeli arkası - Cunda 08 AĞUSTOS CUMA Baby Rock Bar - DİKİLİ Kapı Açılış: 21:30 Adres: Gazipaşa Mahallesi 27 Evler Mevkii No: 62 Dikili - İzmir 17 AĞUSTOS PAZAR Zeytinli Rock Festivali - EDREMİT Adres: Dalyan Sahili, Zeytinli - Edremit
|
|
|
#2 |
![]() Üyelik tarihi: 24.11.2007
Tecrübe Puanı: 6
![]() ![]() |
zeytinlideydim o zaman ama izleyemedim gidenlerden duyduğum kadarıyla çok güzelmiş...
|
|
|
#3 |
![]() Üyelik tarihi: 15.09.2007
Tecrübe Puanı: 2
![]() |
paylaşım için teşekkürler
|
![]() |
| Tag (Etiket) |
| ege, turne, yüksek sadakat |