![]() |
|
|
|
#1 |
|
Ŧσяυмiℓк - Dєℓi Mσ∂.
![]() Üyelik tarihi: 16.03.2007
Tecrübe Puanı: 12
![]() ![]() ![]() |
Kurallar:
1-Bunu özellikle söylüyorum "Konuya -naber x, nasılsın x, msndeyim x... gibi günde 10 a yakın mesaj atmak kesinlikle yasaktır!" 2-Bu şekilde mesaj kasanlar 5 güne kadar uzaklaştırma alabilir, gereği ve tekrarında yöneticinin insafiyetine bağlı olarak banlanabilir. 3-Kurallar birbirine bağlantılı.Karşılıklı diyalog şeklinde mesaj atmak yasaktır "naber, iyiyim" gibi ![]() 4-Bu konuya mesaj yazanlar kuralları ve örneği okumuş sayılacaktır... Not:Örnek ve Kuralları okumuş sayılacağınız için uyarı verilmeyecektir. Sevgili X... Uzun zamandır bunu düşünüyorum...Ve artık karar verdim, bundan sonra görüşemeyeceğiz...Nolursa olsun beni sakın unutma...Seni sevıyorum... (not:bu bir şakadır) Aysun klasiklesti bu dimi ![]() Örnek biraz dalgaya geldi ama sizden daha ıyı seyler bekliyorum duygularınızı ortaya koyun biraz burası geyik alanı değil ! ![]()
|
|
|
#2 |
|
TTKG!!!
![]() Üyelik tarihi: 12.01.2007
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() |
Sevgili X Bugün Canım Çok sıkkın. Bazı olaylar canımı burnuma getirmiş Durumda. Okulda ayrı bir dert tabiki bugün müdür yardımcımızı hiçbir sağlam kemiği kalmayacak şekilde dövmek istedim ama olmadı
![]()
|
|
|
#3 |
![]() Üyelik tarihi: 27.08.2007
Tecrübe Puanı: 3
![]() |
sevgili X bugün tepkini denemek için sana sLm verdim tabiki tahmin ettiğim gibi çok şaşırdın..ama inan sen böyle biri değilsin sevgilin yüzünden benden soğuma lütfen...!!
|
|
|
#4 |
|
bug mod
![]() Üyelik tarihi: 01.08.2007
Tecrübe Puanı: 14
![]() ![]() ![]() ![]() |
sevgili x,
biliyorum ot gibi yaşamak istemiyorsun ama kültürel etkinlikler de bana göre değil.hergün başka bi fikirle geliyorsun.bi tango yapalım,bi obua çalalım,bi basketbol (gerçi bunu sen dememiştin ama). edebiyatla ilgili bişeyler yapalım diyorum kabul etmiyosun.gına geldi artık zaten michael ve freddie ayrı dert.bu yazdıklarımı okumıcaksın ama rahatlamak maksatlı yazdım![]()
|
|
|
#5 |
![]() Üyelik tarihi: 14.06.2007
Tecrübe Puanı: 4
![]() |
X
Senin tek bi gülüşün için canımı veririm...Kötü günümde de iyi günümde de hep yanımdaydın...İkimiz zor günler geçirdik...Beraber ağladık beraber güldük...Senin gibi bi dostum olduğu için çok şanslıyım...Çok destek oldun bana...Şimdiye kadar içimde sakladığım herşeyi ilk defa sana anlattım...X seni çok seviyorum...Bundan sonra da hep benimle ol hiç ayrılmayalım...Olur mu? ![]()
|