![]() |
|
|
|
#1 |
|
╚> yeni üye <╝
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
-Yepyeni mükemmel temasiyla ve grafik açısından yenilenmis arayüzüyle geliyor - Eski versiyona göre daha az sistem gereksimi ve daha hizli kurulum süresi - Yine TEK CD olarak sunulacaktir. - Eski versiyonlarda karsilasilan tüm hatalar giderilecektir. - Sidebar a tek tiklama ile gadgets uninstall edebilme özelligi eklenecektir - [ Winston ] Xp Ultimaté éDition 2oo8 isletim sisteminde sunulmayan pek cok yeni program eklenecektir. ~ ` ^^``[ Winston ] Xp Ultimaté éDition 2oo8 (TURKCE) ``^^ ` ~
- Eski versiyonunda karsilasilan tüm hatalar giderilmis ve suan ki sistemin 0 hata ile calismasi saglanmistir. (Yani Windows Xp Ultimate Edition 2oo8 Versiyonunda) - [ Winston ] Xp Ultimaté éDition 2oo8 V4.01 isletim sistemine özel (en iyi vista temasi olacak sekilde) yeni windowblinds temasi hazirlanmistir. - Program ve hazirlanan tema varsayilan olarak ayarlanmis ve otomatik ayarli olarak gelmesi saglanmistir. - Eski versiyonundaki transparan pencere görünümü icin kullanilan programda hatalar oldugu icin kaldirilmis ve isletim sistemine özel yeni vista transparan pencere gorunumu eklenmistir - Kurulum ekranindaki yazim hatalari giderilmis ve yeniden düzenlenmistir. - [ Winston ] Xp Ultimaté éDition 2oo8 V4.01 isletim sistemine özel Sag Tus Menüye Birçok Uygulamalar Eklenmiştir Alttaki Resimde Gösterilmiştir. - [ Winston ] Xp Ultimaté éDition 2oo8 V4.01 isletim sistemine özel Yeni Media Player Skin Eklenilmiştir - Gerekli Windows Ayarlari Yapilmiştir. - Gereksiz Uygulamalar Kaldırılmiştir. - Sistem Özellikler Menüsü Değiştirilmiştir. (Altarafta Resimde Var) - Tarafimca hazirlanan [ Winston ] Xp Ultimaté éDition 2oo8 V4.01 işletim sisteminin içerisinde Service Pack 2 ve microsoft tarafından çıkarılmıs en son güncelleştirme paketleri mevcuttur. - Ayrıca bundan sonra çıkacak güncelleştirmeleri sorunsuz şekilde yükleyebilmeniz için gerekli ayarlar yapılmıstır. - Windows Vista nın görünüm açısından tüm özelliklerini içeren [ Winston ] Xp Ultimaté éDition 2oo8 V4.01 işletim sistemi essiz vista özellikleri ve eklentileri ile donatılmıs bir sistemdir.
Sisteminize fazla ek bir yük getirmemektedir.(Normal windowstan 50-60 daha fazla Bellek (RAM) harcamaktadir.) Yükleyeceginiz veya kullanacaginiz diger programlarla windows unuzun kasmama icin 256 MB üstü Bellek (RAM) tavsiye edilir. 0 islemci kullanmaktadir Ayrica [ Winston ] Xp Ultimaté éDition 2oo8 V4.01 isletim sisteminin kurulumu tam otomatiktir. Yani kurulum sırasında ve sonrasında Ürün Anahtarı, Kullanıcı Adı, Bölge ve Dil Ayarları, Ağ Yapılandırma Ayarları vs yapmaniza gerek yoktur. İnternet explorer giriş sayfası otomatik olarak google.com olarak ayarlanmıştır Ekran Çözünürlügü 1152x864 Olarak Ayarlarmıştır [ Winston ] Xp Ultimaté éDition 2oo8 V4.01 işletim sistemini kurdugunuzda mevcut tüm programlar kurulu ve ayarli şekilde gelmektedir. Ve ayrıca aşagıdaki özellikler dışında vista sesleri, vista wallpaper, vista cursor, vista ekran koruyuculari ve vista kullanici resimleri de içermekte ve tabiki bunlarda ayarli olarak gelmektedir. RESİMLERİN ÜSTÜNE TIKLAYIP DAHA YAKINDAN GÖREBİLİRSİNİZ # Linkleri görebilmek ve üyelik için TIKLAYIN # KURULUMDAN SONRAKİ EKRAN # Linkleri görebilmek ve üyelik için TIKLAYIN # YENİ MEDİA PLAYER # Linkleri görebilmek ve üyelik için TIKLAYIN # SİSTEM ÖZELLİKLER MENÜSÜ # Linkleri görebilmek ve üyelik için TIKLAYIN # INTERNET EXPLORER 7 # Linkleri görebilmek ve üyelik için TIKLAYIN # YÜKLÜ UYGULAMALAR # Linkleri görebilmek ve üyelik için TIKLAYIN # BİLGİSAYARIM ![]() YENİ KURULUM EKRANI # Linkleri görebilmek ve üyelik için TIKLAYIN # YENİ TASARLANAN HOŞGELDİN EKRANİ # Linkleri görebilmek ve üyelik için TIKLAYIN # YENİ SAG CLİCK MENÜ # Linkleri görebilmek ve üyelik için TIKLAYIN # YENİ SAG CLİCK MENÜ -2 # Linkleri görebilmek ve üyelik için TIKLAYIN # YENİ EKLENEN WALLPAPER 50 ADET BY WİNSTON Ulaşım İçin : Noescape_esc@hotmail.com |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() Üyelik tarihi: 08.06.2007
Tecrübe Puanı: 2
![]() |
sp3 entegrelimi sp2 mi ?
|
|