![]() |
|
|
|
#1 |
|
╚> cezalı üye
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Winamptan TV izleme -Adult Kanallar Dahil- [Resimli Anlatım]
Arkadaşlar belki biliyorsunuz ama ben bilmeyen arkadaşlar için anlatmaik istediğim.Winampı hepimiz müzik dinlemek için kullanıyoruz ama winampın tw izleme özelliğide war şimdi bunu size resimlerle anlatmayı deniyeceğim..
Önce winampı acıp options preferences dioruz : # Linkleri görebilmek ve üyelik için TIKLAYIN # karsımıza cıkan ekranda soldaki sıradan media libraryı secip cıkan pencereden online media sonrasındada Specify Ratingsi seçiyoruz # Linkleri görebilmek ve üyelik için TIKLAYIN # sonrasında önümüze acılan pencereden ilgi alanlarımız seçiyoruz... # Linkleri görebilmek ve üyelik için TIKLAYIN # ayarlarımız bitti şimdi tekrar başa dönüp sağ tıklayıp media library'i seçiyoruz: # Linkleri görebilmek ve üyelik için TIKLAYIN # Ve son işlem olarak acılan pencereden SHOUTcast TV'yi seçip war olan kanallardan izleyiyoruz... # Linkleri görebilmek ve üyelik için TIKLAYIN # tamamiyle kendi emeğim alıntı yaparsınız alıntıı deyin lütfen emeğe saygı deme... Repi Hakettik Artık...... ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
O Gece Bu Sene !!!
![]() Üyelik tarihi: 21.10.2006
Tecrübe Puanı: 8
![]() ![]() |
teşekkür ederim kardeş çok ii oldu bu + rep
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
╚> cezalı üye
![]() |
emegine sağlık kardeşim güzel +rep
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
╚> cezalı üye
![]() |
sağolun kardeşlerim |
|
|
|
|
|
#5 |
|
╚> yeni üye <╝
![]() |
baba çok teşekkür ederim bugün öğrendim hasta oldum bu olaya. acaba bizim diğer ulusal kanalları vs. izlemenin de bi yolu var mı biliyo musun?
+rep |
|
|
|