![]() |
|
|
|
#1 |
|
ѕєη∂єη ¢σк ƒαякℓı
![]() Üyelik tarihi: 15.09.2007
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() |
Aramızda mutlaka film delisi olan vardır. Gerek DVD, gerek VCD, gerekse sinema salonunda izliyoruz onlarcasını. Bu başlık altında film önerisi ve izlediginiz filmler hakkında yorumlar bekliyorum... İlla yeni film olmasına gerek yok. Eski Yeni Farketmez Hangi Film Hakkında Yorum Yapmak İstiyorsanız Yapabilirsiniz ilk ben başlayayım ![]() işte arkadaşlar hepsi mükemmel filmler.(bana göre) 1)Dejavu(danzel Washıngton) 2)Apokalipto(Yerli karakuru adamlar işte tanımıyorum) 3)Kelebek Etkisi(izlemediyseniz doğru filimciye hemmen) 4)Raydan Çıkanlar(clive owen,jennıfer aniston) 5)Teksas Katliamı(korku sevenler 1.si! sakın 2.sine yaklaşmayın) 6)Maç Sayısı 7)Kingkong 3 8)Sakın konuşma(mıchael Dougles) 9)Trade(ticaret) bunlar süperler izlemenizi tavsiye ederim ![]()
|
|
|
#2 |
|
bug mod
![]() Üyelik tarihi: 01.08.2007
Tecrübe Puanı: 14
![]() ![]() ![]() ![]() |
benim favori iki filmim var
![]() amadeus (1984 yapımı mozartın hayatını anlatıyo harika bi film )koro/les choristes (müzikal ve hiç sıkılmadan izlediğim bi film)
|
|
|
#3 |
|
кυяşυη αѕкєя
![]() Üyelik tarihi: 22.12.2007
Tecrübe Puanı: 6
![]() ![]() |
Çok güzel konu...Benim tavsiyelerim...
* I Am Sam_Sean Penn & Michelle Pfeiffer... * Göl Evi_Keanu Reeves & Sandra Bullock... * Nightmare Before Chiristmas_Tim burton filmi... * Edward Scissorhands(Makas Eller)_Johnny Depp & Winona Ryder Şu an aklımda bunlar var...Aklıma gelince tekrar yazarım...Ama bunların hepsi de çok güzel filmler...
|
|
|
#4 |
|
Crime Scene Investigation
![]() Üyelik tarihi: 14.06.2007
Tecrübe Puanı: 11
![]() ![]() ![]() |
Benim favori filmlerimden en önemlisi Geleceğe Dönüş'tür.1985 yapımı olan bu harika filmi izlemeyen yoktur diye tahmin ediyorum.Michael J. Fox ve Christopher Lloyd'un başrollerini oynadığı bu 3'lemenin yönetmeni Robert Zemeckis.
|
|
|
#5 |
![]() Üyelik tarihi: 11.10.2007
Tecrübe Puanı: 11
![]() ![]() ![]() |
Transformers,ve Stephen Kıng in O(THIS) adlı fimi
|