![]() |
|
|
|
#1 |
![]() Üyelik tarihi: 12.08.2007
Tecrübe Puanı: 4
![]() |
Seni Seviyorum.. Çünkü Her Sabah Uyandığımda Bir Günü Daha Seninle Geçireceğimin Mutluluğunu Yaşatıyorsun Bana.. Ben Güne Senle Başlıyorum ve Her gün Hayatı Yeniden Keşfediyorum.. Seni Seviyorum .. Çünkü Gök Kuşağının Her Tonunu Gölgede Bırakan En ParLak Renksin.. Herşey Senin Rengini Taşıyor ve Benim İçin Anca O Zaman AnLam Kazanıyor.. Seni Seviyorum.. Çünkü Soğuk GünLerde İçimi Isıtan Tek Kişisin.. Seni Seviyorum.. Çünkü Herşeyde Sen Varsın.. Nasıl OLmayasın ki ?.. Sanki Doğduğumdan Beri İçimdeydin.. Sanki Ortaya Çıkmak İçin Beni Bekliyordun.. Seni Seviyorum.. Çünkü Hep BenimLesin.. Seni Görmem İçin Yüzüne Bakmam Gerekmiyor.. Gözümü Kapasam Zaten Ordasın... Aslında Her Yüzde Sen Varsın... Seni Seviyorum.. Çünkü GözLerinin İçindeki Binlerce Yıldız Gecenin KaranLığını Delip Geçiyor.. Sen Bana Bakarken Ben Kendimi YıLdızLara BıRakıyor Gibi Hissediyorum.. Seni Seviyorum.. Çünkü Saçların Ellerimin Arasında Kayıp Giderken Dünyadaki CenneTi Bulmuş Gibi Hissediyorum.. Ve Ben Bu Cennette KaLmaYa Kararlıyım.. Seni Seviyorum.. Çünkü Her GülümSeYişin İçime YenideN Yaşama Sevinci Dolduruyor.. Her Gülümseyişin Karamsarlığı Yıkıyor.. UmutsuzLuğu Parçalıyor.. Seni Seviyorum.. Çünkü Seni Sevmeyi, Sana Dokunmayı, Seni DinLemeyi, Sana Bakmayı, Herşeyi Seninle Paylaşmayı Seviyorum... Seni Sevdiğimi Anlamaya Çalışırken Ne Kadar Çaresiz OLduğumu da Görüyorum.. Her Sözcükten Sonra Durup Durup Düşünüyorum Seni YeteRince Anlayabildim mi Diye.. Biliyorum Yetmeyecek.. Bu kadar Sözcükten Sonra Bile Sana Seni Sevdiğimi AnLatamamış OLacağım.. SözLerimin Bittiği Yerde GözLerime Bak.. OnLar Bu Sevgiyi Daha İyi AnLatacakLar Sana.. Beni Sakın Bırakma....
|
|
|
#2 |
![]() Üyelik tarihi: 20.05.2007
Tecrübe Puanı: 6
![]() ![]() |
kanka süper olmuş...çok güzel ya...gerçekten duygulandım...
+rep....![]()
|
|
|
#3 |
![]() Üyelik tarihi: 06.05.2008
Tecrübe Puanı: 1
![]() |
güzell olmuşş bahar sağoll
|
|
|