![]() |
|
|
|
#1 |
![]() Üyelik tarihi: 22.03.2007
Tecrübe Puanı: 6
![]() ![]() |
Ellerimden çıkmıyor ellerinin izi Yalnızlık çalarken sirenlerini, Sensiz duygular da anlamsız Nasıl yığdın aramıza Bunca dağı ovayı denizi Ayaklarıma dolaşıyor gözyaşlarım Özlem yine dizi dizi Sular akmıyor Sevişmeler yakmıyor tenimizi. Ben hüzün avcısıyım bilirsin Bu yakınmalar kendime Sen üstüne alınma Yalnız da çoğaltırım gizi Gece beni çağırıyor bak Şimdi dalarım cadde sokak Yüreğimde gecikmiş boşluk Ellerimde ellerinin izi.
|
|
#2 |
![]() ![]() |
Bir Ayrılık Gününde Ne gariptir şu ayrılık günleri Bir dosttan da, düşmandan da ayrılsan Nedense bir tuhaf oluyor insan Derin bir sızı giriyor içeri Son bir defa bakarken caddelere Dükkânlara, evlere, kahvelere Hâtıra yüklü kervanlar geçiyor Dolu dolu gözlerinin önünden Bu son yadigar mı bir ayrılık gününden Ne unutulmaz zamanlar geçiyor Ağır ağır biz farkında değilken Gökler masmavi, yaprak yemyeşilken Sen istediğin kadar unutulmaz de Bu son dakika, bu vakitsiz yağmur Unutulur, azizim unutulur Başka ne yapılır böyle bir günde Kapanan bavul, çivilenen sandık Ve sonra kuru bir "Allaha ısmarladık!"
|
|
#3 |
![]() ![]() |
Dışarıda uluyan rüzgar İçimde sana birikmiş özlemler.. Dilimde Şehrayin türküleri, Elimde vuslatların taze gülleri, Sana geliyorum hasret dağlarını aşarak. Arala perdelerini güneşe artık Vakit, kavuşma zamanı... Sana geliyorum mürekkebimi yakarak. İsmini andıkça gönlümde, Al al gelincikler acıyor yüzümün bozkırlarında Gülüşlerini içime çektikçe, Ak güvercinler kanatlanıyor dualarımdan. Sana geliyorken yanık türkülerle, Dudaklarıma baharları yapıştırıyorum. Saçlarından öptüğümde, Saçların bir ömür boyu umut koksun diye.. Sana geliyorum Güneşi hasretinle ağlatarak. Ayrılıkları yüreğinde hançerleyip Vuslatları yazıyorum gözlerine. Ve kavuşma anında, Bulutlardan umut tanelerini avuçlayıp Alnının üzerine usulca düşüyorum. Ve dudaklarını inince yüreğim, Haykırıyorum vuslatın baharlarına. Seni seviyorum gülüm...
|
|
#4 |
![]() ![]() |
Seni seviyorsam eğer,senden vazgeçemem demek değildir. Sevgiyi seninle en yücesinde, Dostluğu seninle en güzelinde, Acıyı seninle paylaşsakta ölesiye, Biraz da mutlu olmak için çok geç. Bir gün biter canım,bir gün bitecek. Belki bu gün ,belki yarın ,belki daha sonra. İçimizdeki sevgiyse eğerr,yakarda geçer. Aşk olmadıktan sonra. Unutursun,unutulur günler geceler. Tatlı bir anı kalır yüreklerimizde, Buruk bir sarhoşluk gibi, Sonra gelir ,geçer. Anılarmı canlanır yüreklerimizde, Damla ,damla yaşlarmı birikir gözlerimizde, Hiç biri degil, Bir mum alevi gibi yanar sönerde, Kısacık ömrümüzde. Ben en güzelini yaşadım sende, Bir gün tüm güzellikler sana da güler,sakın üzülme. Büzme dudaklarını ağlamaklı, Ağlama hiç ağlamaya deymez, Islanmasın hiç o küçücük gözlerin gözyaşlarınla, Yanaklarından süzülmesin damla damla yaşlar, Yattığım toprağa.
|
|
#5 |
![]() ![]() |
Camdan yapılmayım,
Kırıldım bir kere, Zor bir araya getirdim parçalarımı, Tahtaların aralarına giren küçük kırıkları, Gözyaşımla ıslattığım parmak uçlarımla topladım, Halının tüylerine dek fırlayan camları ararken, Yüzümün düşlerle dokunmuş desenleriyle bakıştım Anıların üzerine basmadan, kanatmadan kendini, Yarım yansımalarınla yüzleşmeden iri cam parçalarında, Kendini yeniden bir araya getirmek, Yapıştırmak kırıkları yerine, Sandığın kadar kolay değil! Benim doğallığımın yerine, O kırıklıktan sonra işte bu yapaylık oturdu, Anla artık, Yapıştırarak kendimi oluşturdum yeniden. Bu yüzden kaldıramam ikinci bir kırılmayı. Sen hiç bir şeyi ikinci kez yapıştırmayı denedin mi? Tutmaz... İki kıyı tüm girinti ve çıkıntılarıyla tamamlamaz birbirini. Bir daha olursa, Olursa bir daha kırıklık, Daha keskin, daha tutulmaz, daha tehlikeli olurum. Tene değen her parçam, keser kanatır. Ki anlasana, Sindiğim kıyılardan köşelerden, Ansızın batarım insanlara. Ki anlasana, Kırılıp dağıldığımı unuttukları an, Gittikçe büyüyen bir tehlike olurum Sakın! Sakın, durduğum şu zaman ve yer içinde, Dengemi bozacak kadar ağır dokunma bana, Sakın beni bir daha düşürme