![]() |
|
|
|
#1 |
|
ll l l lll lll ll l ll l
![]() Üyelik tarihi: 14.10.2006
Tecrübe Puanı: 5
![]() ![]() |
Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik OKS sonuçlarını açıkladı. Buna göre OKS'de 97 öğrenci birinciliği paylaştı. Sınav sonucunda en başarılı il Burdur, ikinci il Eskişehir üçüncü il ise Edirne oldu. 31.221 kişi ise puan alamadı...
# Linkleri görebilmek ve üyelik için TIKLAYIN # Forumilk'ten oks ye girenlere: geçmiş olsun arkadaşlar. umarım istediğiniz puanlar gelmiştir. Puanlarınızı bizlerle paylaşırsanız sevinicinize ortak olmak isteriz. milli eğitim bakanı açıklaması (basın toplantısı)
Mesaj, Vєzιя tarafından (11.07.2008 Saat 13:12 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() Üyelik tarihi: 28.06.2008
Tecrübe Puanı: 1
![]() |
herkes istediği yere gider,hedefine ulaşır umarım..
hedefini sınavda yaptığı saçma sapan yanlışlarla kaçıran bir kişi olarak umarım benim yaşadığım yıkımı bu seneki kardeşlerimiz yaşamaz..hepinize,ailelerinize geçmiş olsun arkadaşlar...
|
|
|
#3 |
![]() Üyelik tarihi: 09.11.2006
Tecrübe Puanı: 4
![]() |
421 puan aldım istediğim yer tutuyor diğer arkadaşlarında İnş. istedikleri yer tutar. ayrıca Vezir ve witchgfb17 dilekleriniz için teşekkür ederim.
Mesaj, alзx dз''ѕouza tarafından (11.07.2008 Saat 13:30 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
ll l l lll lll ll l ll l
![]() Üyelik tarihi: 14.10.2006
Tecrübe Puanı: 5
![]() ![]() |
Alıntı:
arkadaşımın kardeşi 380 küsür almış o puan da iyi sanırım. ama seninki maşallah ![]()
|
|
|
|
#5 |
|
Ŧσяυмiℓк - Dєℓi Mσ∂.
![]() Üyelik tarihi: 16.03.2007
Tecrübe Puanı: 12
![]() ![]() ![]() |
Berkan aşmışsın ya
Helal Tebrik ediyorum diğer arkadaşları da İstediği sonucu almayanlar "hayırdır" diyip geçsin Çalışan kazanır sonuçta, çalışıp da kazanamadıysa moral vermekten başka bir görev bulamıyorum ![]()
|
![]() |
| Tag (Etiket) |
| oks, sonuç, sınav |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|