![]() |
|
|
|
#1 |
![]() Üyelik tarihi: 30.06.2007
Tecrübe Puanı: 11
![]() ![]() ![]() |
BİİR İKİİ
“Evin küçük oğlu dedesine sorar : - Dedeciğim siz nenemle hiç kavga etmiyorsunuz. Nasıl başarıyorsunuz bunu?İhtiyar torununa evlendiği günü anlatmaya başlar:- Nenen komşu köyün en güzel kızıydı , onu çok beğendiğim için babasından istedim ve kendiside razı olunca köyünde düğünümüzü yaptık.Ertesi gün tek atlı bir arabaya eşyalarımızı yükleyerek benim köyüme doğru yola koyulduk.Yol bozuk olduğundan bir müddet sonra at tökezledi.Ben “biiir” diye bağırdım . At ikinci kez tökezlediğinde “ikii” diye bağırdım. Yolun bozuk olması nedeniyle,doğal olarak at üçüncü kez tökezleyince hemen arabadan aşağı atladım ve tabancamı çekip atı vurdum.Nenen ilk şaşkınlığı geçirip bağırıp çağırmaya başlayınca sakin bir şekilde fakat yüksek sesle “biir “ dedim.Ogün bugündür hiç kavga etmiyoruz.” MATEMATİK FİNALİ 4 tane üniversite öğrencisi, uyanamadıkları için matematik finaline geç kalırlar ve … 4 tane üniversite öğrencisi, uyanamadıkları için matematik finaline geç kalırlar ve okula gidince hocaya arabalarının lastiğinin patladığını söylerler… Hoca ilk basta inanmaz ama öğrencilerinin yalvarmalarına dayanamayarak, onları 3 gün sonra sınav yapacağını söyler. Sınav günü gelince hoca, 4 öğrencinin hepsini bos bir salonun ayrı ayrı köşelerine oturtur. Sınav geçme sistemi şöyledir: 100 üzerinden 50 puan alan herkes sınavı geçebilir… Hocanın hazırladığı sınavda ise ön sayfada 10′ar puanlık 4 tane basit matematik sorusu vardır… Bunları kolayca çözerler. Arka sayfada ise 60 puanlık 1 soru vardır: “Hangi lastik patladı?” MATEMATİKSEL İNDİRGEME Bir matematikçi ve fizikçi fakültenin dinlenme salonun da oturup kahvelerini yudumlarken bakarlarki kahve makinası tutuşmuş,fizikçi hemen koşarak eline aldığı kovayı doldurarak ateşi söndürür.İkinci gün olacak ya aynı olay tekrar vuku bulur.Bunun üzerine matematikçi koşar kovayı alır getirir ve fizikçinin eline tutuşturarak problemi daha önce çözümlenmiş olanına indirger.
|
|
|
#2 |
![]() Üyelik tarihi: 27.08.2007
Tecrübe Puanı: 3
![]() |
saoL paylaşım için 1.sine koptum
![]()
|
|
|