![]() |
|
|
|
#1 |
![]() Üyelik tarihi: 01.08.2007
Tecrübe Puanı: 3
![]() |
Adam doktora gidiyor.
Dr. bey karnim atiyor. nasil yani diyor Dr. hani diyor adam kalbim nasIl atiyorsa karnim da iste öyle atiyor. Dr. iyice sasiriyor. Allah Allahi atmamasi! lazim. Sagolun diyor ve gidiyor adam. 2 hafta sonra tekrar geliyor. tesekkür ederim Dr. bey diyor. Tavsiyeniz üzetine at mamasi aldim yedim. İyi geldi bütün sikayetlerim bitti. Dr. iyice sasirir: Allah Allah, bitmemesi! lazim HEP BOĞA MI? İspanya'da tatilini geçiren turist, restoranda tipik bir İspanyol yemeği yemek istemişti. Listeyi uzun uzun inceledi.Cojano adı dikkatini çekti.Ne olduğu hakkında hiçbir fikri yoktu.Parmağını basıp, garsona işaret etti.Garson bir tabak içerisinde yemeğini getirdi.Nefis bir şeydi ama içindekinin ne olduğunu çıkaramadı.Bir çeşit etti ana ne?...Garsonu çağırdı ve sordu...Garson anlattı : -Bugün boğa güreşlerine gittiniz mi bayım? -Evet... -İşte bu yediğiniz yemek bugün arenada öldürülen boğanın yumurtalıklarından yapıldı. Adam ertesi gün gene aynı restorana gitti.Tadı damağında kalan yemeği Cojano'yu bir kez daha istedi.Lezzetle yedi.Artık ahbap oldukları garson hatır sormaya geldi : -Nasıl memnun kaldınız mı bayım? -Kaldım kalmasına ama bir şey dikkatimi çekti.Dün yediğim Cojano biraz daha büyüktü gibi geldi bana. Garson başını iki yana salladı : -Her zaman boğa kaybetmez bayım... Iki erden birisi, geçen kamyona selam durunca öbürü sordu : - Neden selem verdin? -Görmedin mi? Kamyonun üzerinde General Motors yaziyordu... A R Kadin bara yanasmis. Barmene kendisine yaklasmasi icin isaret etmis. Adam yaklasinca iki eliyle adamin sakalini kavramis, sivazlamaya baslamis ve suh bir sesle : - Merhaba... Yoneticiyle gorusebilir miyim? demis Barmen yutkunmus : - Maalesef kendisi su anda burada degil. Kadin adamin saclarini oksamaya baslamis : - Peki benim icin ona bir mesaj iletebilir misin? Barmen nefes nefese : - T-t-tabii... Kadin adamin dudaklarini oksamaya baslamis. Sonra iki parmagini adamin agzina sokup biraz emdirmis : - Ona de ki, kadinlar tuvaletinde hem tuvalet kagidi bitmis, hem de sabun...
|
|
|
#2 |
|
KAYIP MOD:)
![]() Üyelik tarihi: 09.03.2007
Tecrübe Puanı: 6
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ayy Allahım yaa son fıkra iğrençççç...ama güzeller ve ilginç hiç duymamıştım bunları ....sağol anıl
|
|
|
#3 |
![]() Üyelik tarihi: 01.08.2007
Tecrübe Puanı: 3
![]() |
tşkler efsun
|
|
|
#4 |