![]() |
|
|
|
#1 |
|
Ŧσяυмiℓк - Dєℓi Mσ∂.
![]() Üyelik tarihi: 16.03.2007
Tecrübe Puanı: 12
![]() ![]() ![]() |
wendy
Büyüyünce doktor olucakmıs arkadasımız, dr.wendy danısmaya lütfen (böyle doktora can kurban )![]() $eboist O bir "ŞEBO" hayranı, Sebo resimleri yüzünden msnden dosya bile yollayamıyoruz yer kalmamıs bi de gecenlerde avatar arıyodu pc kasmaya baslamız dedim yazık bari bi foto bulim suna sonra dedim bak sebo süper cıkmıs burda falan unuttu gitti resimleriyle mutlu mesut yasıyor arkadasımız ![]() ![]() Pc-kopat gelelim burak kardesimize adam kafayı bozmus diyo illa ben en iyi pokemon ustası olucam tamam dedim kardesim olursun ama dur sana bi poster alıyım falan ok dedi aldım geldim iste begenmiyor bu bende var diyor napıyım bi akıl verin yani![]() Gestapo_Tam35 Msnde konusuyoduk eski mahalle maclarını anlatıyo bana tabi ben bos dururmuyum hmn kaydettm konusmaları bi kenara özel olarak saklıyorum dedim vay alman casusu seni bos kaleye gol atamıon ![]() Mateja Kezman Ya Berkaycım canım kardesim bırak bu işleri be gülüm onlar seni değil fan clup ını seviyor futbol cu mateja kezman ı seviyor ben de futbolcuyum dersen bilemem de (hala inanmıyor ki bana kızlar benim diyor )![]() mr.snqn Adamcagız son konusunu kilitlemeden, son kez birini cizmeden ölmek istemiyor bütün forumu arıyoruz banlayacak adam bulmak icin ![]() ![]() ![]() dark_angel mehtap ablamızla konusurum arada dedim nelerden hoslanırsın gothic iyi dedi falan filan bak dedim bi alısverise cıkalım sana ne elbiseler alıcam tamam dedi cüzdanı bosalttık geldik istedigi olmayınca asagıdaki yandıgımızın resmidir o bizim asi prensesimiz![]() ![]() DarkMage Burda bi acıklama yapmak için toplandık sunu söylemek istiyorum ki arkadasın kız arkadaslarıyla bası dertte darkmage'e yardım kurumu sponsor forumilk.com dur herkesi bekleriz (resim yok ![]() )Peter Parker Mutlu abi sana bi spider-man posteri hediye etsem nasıl olur? yani söyle büyük boy falan bende dolu varda ahh ahh eski günler ne demişler insanlar hissettigi yastadır bak senin için spider la görüştüm dedim mutlu abi en büyük hayranın tamam dedi senin için müslüman bile olurmus yaaa !!?? ![]() ![]() Bymstr evet o bir uzman mod istegi tuningci falan olmaktı kısmet diilmis gel programcı ol donanım falan satarız olmassa dedim yok dedi sen işi batırırsın dedi gecen küstük işte tatil basladıgından beri yok aramızda ![]() ![]() melek_naz o bi melekmiş dolasmayı seven bi melek yerinde duramıyor arkadasımız bi gün adana bi gün antalya bi gün mersin bi gün ist. o kadar gezmiş ki dostumuz shrek i bile tanıyor hatta asagıda yine gezerken bi fotograflarını buldum ![]() ![]() NDall Sefa kardesimi tek gecerim gelecegin matrix i ![]() # Linkleri görebilmek ve üyelik için TIKLAYIN # alex de" souza Berkan sana üzülerek söylüyorum ki calısmassan böyle olur neyse artık oks de basarılı olamadın öss ye de bekleriz ![]() ![]() Devamı gelecek inş.. ![]()
Mesaj, MΣTOBO¥ tarafından (03.02.2008 Saat 21:25 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() Üyelik tarihi: 03.06.2007
Tecrübe Puanı: 4
![]() |
Teşekkürler Umut...
koptum valla spider-man müslüman ![]()
|
|
|
#3 |
![]() Üyelik tarihi: 02.02.2008
Tecrübe Puanı: 1
![]() |
beni unutmussun umut
ellerine saglık super olmus rep borcum olsun ![]()
|
|
|
#4 |
![]() Üyelik tarihi: 21.04.2007
Tecrübe Puanı: 3
![]() |
![]() umut ne adamsın var o poster bende ![]()
|
|
|
#5 |
|
кυяşυη αѕкєя
![]() Üyelik tarihi: 22.12.2007
Tecrübe Puanı: 6
![]() ![]() |
Umutcum süper olmuş olmasına da ben neden yokum burda...???
![]() ![]() ![]() Eline sağlık süper olmuş...Resimler fena değil ama yazıların çok hoşuma gitti...
|