![]() |
|
|
|
#1 |
|
╚> yeni üye <╝
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
mükemmel ceza
arabasıyla kırmızı ışıkta geçince soluğu trafik mahkemesinde alır. - Hâkim bey, benim davamı öne almanız mümkün mü acaba? Öğrencilerimi bekletmek istemiyorum da... Hâkim, gözlüklerinin üzerinden sert bir bakış fırlatır: - Demek öğretmensiniz! - Evet hâkim bey. Derse geç kalmasam iyi olur. - Hayattaki en büyük arzumu gerçekleştirmek üzereyim. Oradaki masaya oturun ve beşyüz defa "kırmızı ışıkta geçtim" yazın. Cezanız bu. laz çocuk Bir eğitim öğretim dönemi bitmiş. Babası çocuğu yanına alıp defterini getir demiş.çocuk defterini getirmiş.Babası: - Niye bu defter bomboş?Çocuk: - Öğretmen yazıyor bende yazıyorum öğretmen siliyor bende defterden siliyorum demiş ![]() enayi Bir yığın sebze yüklenmiş el arabasını kan ter içinde yokuş yukarı çıkarmaya çabalayan manav çırağına acıdı, yardım etti. Güç bela yokuşun başına geldiler. Geniş bir soluk alarak sordu: - Oğlum, tek başına bu kadar yükü taşıyamayacağını ustana söylemedin mi? - Söyledim ama... - Öyleyse niye taşıttı? - "Sana yardım edecek bir enayi bulunur" dedi. yalan makinesi Adamın birinin kızı babasına hep yalan söylüyormuş.Adam sinirlenmiş bi yalan makinesi almış bu makine biri yalan söyleyince dıttt.. diye ötüyormuş.Adamın kızı bi gün okuldan gelmiş.Adam sormuş: "Kaç aldın kızım yazılıdan?" Kızı: "5" demiş... Makine dıttt ötmüş, daha sonra "4" demiş, "3" demiş, "2" demiş hepsinde ötmüş... Adam sinirlenmiş demiş ki: "KIZIM YİNE Mİ 1 ALDIN BEN SENİN YAŞINDAYKEN HEP 5 ALIRDIM" demiş... Makine "GÜüüüMMMMMM" patlamışşş... kim zeki kadınlar mı şeytan mı İnsanlığın ilk var olduğu dönemde adamın biri şeytanı yakalamaya karar vermiş fakat bunun için 40 yıl boyunca Tanrıya ibadet etmesi gerekiyormuş. Karısıyla,dostlarıyla ve bütün dünya ile ilişkisini kesmiş ve 40 boyunca Tanrıya ibadet etmiş. 40 yıl sonunda Tanrı ibadetinin karşılığı olarak ona şeytanı ağzı kapalı bir şişenin içinde sunmuş. Adam da karısına o şişeye sahip çıkmasını dünyada neler olup bittiğini artık öğrenmek istediğini söyleyerek dışarı çıkmış. Kadıncağız şeytanı merak ediyormuş. Merakına bir türlü engel olamayıp şişenin ağzını açıvermiş. Açmasıyla şeytan dışarı çıkmış ve gülmeye başlamış. Merakına engel olamadın ve kocanın 40 yıllık emeğini boşa çıkardın. Kadın da şeytan a ; Sen o şişenin içinde hiç değildin ki Şeytan ; Nasıl olur? şişeden çıktım sende gördün Kadın; O şişenin içinde hiç değildin.Nasıl o şişenin içine girebilirsin ki Şeytan; Gireyim de gör (der ve şişenin içine giriverir) YANİ ; ADAMIN ŞEYTANI HAPSETMESİ 40 YILINI,KADININ İSE 5 DAKİKASINI ALMIŞ. ŞEYTANDA TANRIYA İSYAN ETMİŞ VEEEEEEEEEE. TANRIM MADEMKİ KADINLARI YARATACAKTIN O ZAMAN BENİ NEDEN YARATTIN!!!!!!!!!!!!!!!! ARKADAŞLAR UMARIM WERİLMEMİŞLERDİR ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() Üyelik tarihi: 02.05.2008
Tecrübe Puanı: 1
![]() |
çok güzelya eline sağlık
|