![]() |
|
|
|
#1 |
|
╚> cezalı üye
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() |
![]() soldan sağa wendy:aaa bakın havada uzay gemisi var!!! cnn9:hadi canım o şey adı neyd yha onun $eboist: ya nihal bu kadar sazan olma o frizbi çocuğun teki atmış havaya.. ![]() fermanga:ya çocuğun teki diye hitap etmesek belki iyi biridir. benexol:yakaladım burcu sen attın frizbiyi fermanga:ya betül hemen ispikle hıh ![]() getsapo_tam35(büyük): ya doğuş adam gibi tezahurat et doğus_tam35(küçük): olum zaten bilet bulamadık maç için canım sıkkın gestapo_tam35: herşey göztepe için öyle böyle hep destek tam destek.. ![]() hope:ya annemde bu karlı günde yıkadı beni dondum . aaaa bune nan benden 2 tane var bn ne yaparsam onu yapıoo. annneee bu ne yabnm ikizim vardıda bnm haberimmi yoktu ![]() ![]() Peter Parker(elini uzatan): yardım edin!!! Bymstr(kurtulan):dur olum bni kurtarsın murat sonra senide kurtarcak Mr.snqn:tamam geliom hemen biraz daha bekle ![]() ![]() dark_angel:ya benim çocuğum Allah'tan benim sınıfımda kimse görmeden notlarını deiştiriyim ![]() NDaLL:ah be özgüüm niye uyudun kucağımda özgüüm:duymuyorum sanma kedine bişi demion bana dion öle ossun ![]() ![]() pc-kopat:ya spaghettiyi severim ama biraz fazla oldu galiba... ![]() 1lluminati(soldaki):bak bu tekvando kapışmasında sen yendin ama rövanşı vermem lord_lincoln(sağdaki):bekleyip görücez ![]() darkmage:ya bizim hüsnüyü kestiler böle güldüğüme bakma içim kan ağlıyo. ahh ben yiyemem bu eti ![]() ![]() ![]() ![]() C4LCH3X4S: o ne ya kocaman bir elma gözlerim açık kaldıı ![]() €@@L : ya acıktıım keşke oruç tutmasaydım böle olucağını biliodm karnımın içinde adamlar kazı çalışması yapıo ![]() Mesaj, MΣTOBO¥ tarafından (18.02.2008 Saat 20:40 ) değiştirilmiştir.. Sebep: E@@L diil olum €@@L :p |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() Üyelik tarihi: 24.11.2007
Tecrübe Puanı: 6
![]() ![]() |
süper olmuş tşk.
![]()
|
|
|
#3 |
![]() Üyelik tarihi: 08.03.2007
Tecrübe Puanı: 9
![]() ![]() ![]() |
süper olmuş teşekkürler
![]()
|
|
|
#4 |
|
Ŧσяυмiℓк - Dєℓi Mσ∂.
![]() Üyelik tarihi: 16.03.2007
Tecrübe Puanı: 12
![]() ![]() ![]() |
Biri su aynayı alsın
Tesekkürler kardesim önceden replisin Dogus da baya kücükmüs yaw ![]() ![]()
|
|
|
#5 |
|
╚> cezalı üye
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() |
Beyenmenize sevindim
Mesaj, мя.нкη tarafından (10.05.2008 Saat 21:50 ) değiştirilmiştir.. |
|
|