![]() |
|
|
|
#1 |
|
╚> yeni üye <╝
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Kendi arşivimden toparladığım nickleri sizlere sunmak istiorum umarım beğenirsiniz ![]() ßéni Sana ßaqLayan Ték $éy ALıp Da VérmédikLérin Kapına Dayanırsam $a$ırma Séndé KaLmı$ TérLikLérim... x) x) HaYat boş..kimsei takma kendin co$$..xDD Kaybedilen Her Bi Öz!Sarfedilen Her bi Söz!Ağlamaklı Her bi Göz!Bir Kördüğüm Oldu..Çözebilirsen Hadi Çöz. HaYaTıMıN GeRÇeK öYKüLeRiNe aYRıLaN Bi FiLMiN SouNTraCkiNdeiM.. ÖyLe BiR aN YaŞaDıMKi CeNNeTiDe HiSSeTTiM CeHeNNeMiDe... ♀♥♂ Yokuşlara dayanmaz ömrüm, idam et bu ayrılığı.. уαz∂ığıм вüтüη ѕözℓєя αѕıуσя кєη∂ιηι, öℓüуσя ѕözє ∂üşüя∂üğüм вüуü... вüтüη ѕσкαк -кöρєкℓєяιηιη- qözуαşı уüzüм∂є. ιçιмє кιм кσу∂υ вυ ιηтιнαяı؟ benİ eleŞtirceNe beYnİnİ gelİştiR |
|
|
|
|
|
#2 |
|
╚> yeni üye <╝
![]() |
Buyrun tekrardan...
ßr qün anLayacksın "béKLéméniNdé i$é yaRamadıını..bir yr3 uLa$amadıını..arqaNa dönüp baK†ıında.. Yİn3 aynı duvaRı qörécksn GüLméi unuddurdn..bari pécédé uzadmaı biL ! ![]() k0Ptuqu yrdé ßıraq ..ßu maSAL BYLé btsn.. bi zamanLar HERBİŞEYİMDİN !! artıq "hicbirşeymsin" ..//xXxx ![]() Yanılgılarımı yüzüme vurmayın, içimdeki çocuğun masal saatine denk geldi AşK... Anladım dedim ya.. Daha fazla SORMAYIN ! ßqn ßir acaip oldu içim..qéLécék mi né...!!? kaLß!m iLtihaP saLqıLar..hér saRSıntıda ^s3vqm mikr0p kapr ! saat sabah 9:45..hava souk kafamda léş..ii gündn bir ésnti..kan gibi néfés gibi.. $éкéя كιѕнє(●-●) , qüѕєℓ كιѕнє (●-●) , тαтℓı كιѕнє(●-●) αѕι كιѕнє (●-●) , уσк كِℓ؛ كιѕнє [●.●] - » كeny çekemeyenLer ''anten'' taKtırSıN « я&в мυѕι¢ ιη мє -αşкℓαяı ∂ل ∂؛يےلℓıے мı кαℓρ ηαкℓι уαρтıяαηℓαя ؟?؟ -aslında yalandı her$e..bo$a geçen günler yabmacık gülüşler…bi anlıq düşler, bi anda bitişler…gittiinde içimden çıkan harbler… -'' $erefine içiLeceq a$k yoq,satıLmı$ BütüN SevgiLer '' -£ski Foto ' Lar qiكisin taTLı Ama eSkiiiiiiSiinnn....! -ие $еκіl ісіи ωегеиlе иеde ωегеи ісіи $еκіldeи $еκіle qігеиle і$ім оlмαz..! -Daa كoyun كiR Karı$ كéyFéndi oLmaya اaLı$ .. Pé$imdé DoLA$ma oTur DérsiNé çaLışş -GiT GidéكiLdiiin Kdr.. Né YaPpsaM Déi$méSSin كnm GiBy SéwérSn aMa Snn Kdr SéwiLméSsinn----»»» нυzυя ιѕтιуσяυмм....!!! -----»»» мυтℓυ σℓмαк ιѕтιуσяυмм...!!!! -----»»» уσк σℓмαnı ιѕтιуσяυмм...!!! Geçmi$imi çِpe Attmı..Karı$tırın ِzenTiLEr -(3en َLْnce Yaqmur Yaqsيn aqLadiqin (3eLLي 0Lmasيn... -HépTé DéfoLuLr كuLuor كni Yan SanaYi DiiL OrjinL كir aşq Arıorm -كn JuLiet Grçk Aşkn SavaŞcısı ...DikkT! RomeQ Aranıyooo ●âéے [кєşкє]'ує ∂ليل уєя уσк кαℓвιм∂є..! ωαzqє¢тнιм ! ●~√V^√~√V^√V'^~hani senin için atıyodu ya----------------bak durdurdum.... umarım beğenirsiniz ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
bug mod
![]() Üyelik tarihi: 01.08.2007
Tecrübe Puanı: 14
![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkürler çok güzeller
![]()
|
|
|
#4 |
|
╚> yeni üye <╝
![]() |
rica ederim acaba sabit bir başlığımız olabilirmi bütün paylaşımları oraya biriktirsek
böyle tek tek konu halinde karısık oluor ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ŧσяυмiℓк - Dєℓi Mσ∂.
![]() Üyelik tarihi: 16.03.2007
Tecrübe Puanı: 12
![]() ![]() ![]() |