![]() |
|
|
|
#1 |
|
bug mod
![]() Üyelik tarihi: 01.08.2007
Tecrübe Puanı: 14
![]() ![]() ![]() ![]() |
ÖLÜR MÜYDÜN SANKİ SEVSEN BENİ Yaşadığımdan emin değilim. Gittiğinden eminim ama bak. Seni özlediğimden eminim. Yirmi beş yaşında bir hayal kırıklığı olduğumdan hiç şüphem yok mesela. Beceriksizliğimden yalnızlığımdan bu şehri sevmediğimden düzensizliğimden yorgunluğumdan huysuzluğumdan baltaya sap olmamışlığımdan hatta olamayacak olmamdan kırgınlığımdan bir gün bana ayrılan sürenin sonuna geleceğimden her tavşan kesildiğimde dünyanın dağ olma vaziyetinden filan eminim Birileri namusun üzerine yemin edecek Ölür müydün sanki sevsen beni Günlerdir doğru düzgün uyuyamıyorum elleri parçalanıyor ne zaman yazmayı denesem ağzım artık daha bozuk her tarafta pis bir koku nefes alamıyorum çok bekledim seni her halimle her yerimle bekledim yetkiler verdim kendime tuttum seni afettim armanı bekledim bazen ağır küfürlerle ört pas ettim sonra aramayışlarını bunca zaman aramayışlarını biriktirdim seni bekledim ben çünkü seni bekledim içtim… içtim…içtim… kustum en çok giderken bıraktığın kelimeleri kustum sanat falan dedi bazısı o kelimelere bazısı bunlardan bi bok olmaz dedi senin önemsediğin kadar önemsemedim ben o kelimeleri senin danışma guruplarının önemsediği kadar önemsemedim kustum… kustum… kustum… içtim ellerimle yaptığım cam evim kırılacak ölür müydün sanki sevsen beni içimden geç içimi sil artık özlemek istemiyorum nereye el atsam piç ediyorum yinede fiyakalı durumlar peşindeyim hep en sert içkileri kaçırıyorum soluk boruma bilerek her yıl ilk okula başlıyorum her gün yeni bir krallık kurup öldürüyorum kralını gece yarısına doğru uzatma gerek yok sen olmayınca yaşayamıyorum yokluğun gümüş tepside intihar sunacak ölür müydün sanki sevsen beni...
|
|
|
#2 |
|
bug mod
SU
Senin için yalnız bıraktım kendimi Neşterden bozma bir tahterevalli üzerindeydim de Kimseyle oynamak istemiyordum sanki Kimse yok karşımda Buna rağmen yerde karşımdaki oturak Evet yerde hem boş hem yerde Havada olan benim havada asılı olan Ben varsam bir ağırlığımda olmalıydı halbuki benim Yanlış mı? Eksik buluyor musun hiç göremediğin yerlerini Buluyorum ben ‘nasılsın’ diyorlar mesela ‘iyidir’ diyorum ‘ne olsun, aynı’ sonra diyorum ki kendime ‘ben istenmiyor olmakla ilgiliyim’ bi kaç bir şey var hiç unutmuyorum bi kere karşılaştık ya hatırlıyor musun ne kadar güzeldi eski sevgililer neden arkadaş olamasın tadındaydı ama güzeldi sen çok güzeldin geceydi, evine kadar yürüdük yoruldun çok hafif kızardı yanakların azıcık alkollüydün özlemiş gibiydin üstelik beni çok konuşmadın bi kaç bir şey anlattın ki önemsemiyordun anlattıklarını ama gözlerin parlıyordu, anlatabilmiş olmayı sevmiş gibiydin ‘nasılsın’ dedin sonra birden gerçekten ‘nasılsın’ diyordun ‘iyidir’ dedim ben ‘ne olsun, aynı’ demedim çok mutluydum çünkü utanmasam ağlayacaktım o kadar yakınmıydı senin evin çok çabuk varmadıkmı? Çok mu hızlı yürüdük ki ben mi hızlı yürüttüm seni Ve sen o apartmana ne zaman girdinde ne zaman söndü o ışık Sonra ben dedim ki kendime Nasılsın su? Mutlu musun? Büyüksün benden farkında mısın? Havada olan benim havada asılı duran Artık debelenmiyorum ayna önünde iyi göründüğüm bi açı yakalayana kadar Kabullendim bile sayılır çirkinliğimi Temizlemiyorum odamı Heyecanla uyanmıyorum ‘nasılsın’ diyorlar mesela ‘iyidir’ diyorum ‘ne olsun, aynı’ senin için yalnız bıraktım kendimi fedakar aşık tadında değil yada aklanmaya çalışan yahu da tadında öyle bıraktım işte elimde olmadan hiçbir şey talep etmeden bıraktım hatta bir ölü nasıl aklayamazsa kendini öyle bi kaç bişey var hiç unutmuyorum dedim ya terminalleri de unutmuyorum sen giderken daha soğuk olurdu terminaller ağlardın bazen, ben ağlamazdım bir mecburiyeti çoktan kabullenmiş hatta o mecburiyete alışmış gibi susardım, güçlü biri gibi susardım ki yemin ederim kimsenin yanında senin yanında hissettiğim kadar güçsüz hissetmezdim kendimi (bilmiyorum güçsüz mü doğru kelime aciz mi) bu her zaman böyleydi en çok terminallerde böyleydi bu kıskançlık krizi oldu sonra böyleydi bu dediğimin adı yemin ederim ben olsun istemedim kendi kendine oldu depresyon oldu sonra oldu işte bir şeyler neticede ben unutmuyorum terminalleri ki ne zaman gitsem o terminallere (sadece gitmek zorunda olduğum zamanlarda gidiyorum) çatlaklar görüyorum yerlerde büyük bir hüzün görüyorum o çatlaklardan havaya karışan neden kimse görmüyor da bunu bir ben görüyorum ve su bir mecburiyeti çoktan kabullenmiş hatta o mecburiyete alışmış gibi yalnız bıraktım kendimi senin için sıfır altı gün sıfır sekiz gece sustum önce sonra ‘iyidir’ dedim ‘ne olsun, aynı’ ve bakıp aynada gittikçe çirkinleşen yüzüme ‘ben’ dedim ‘ben istenmiyor olmakla ilgiliyim’ ve su alıştım ben alıştım… hatta evrenin bütün yalnızlıklarını üstüme aldım...
|
|
|
#3 |
|
bug mod
İSTANBUL HATIRASI Nasıl olacak biliyor musun İki bin bilmem kaçın bilmem ne ayında İstiklal’den geçeceğim İlk sapağın başında sen duracaksın Yanında dört kişi olacak üçü erkek biri kadın Erkeklerden biri sevgilin Belki kocan büyük ihtimalle kocan Önünüzden geçeceğim dibinizden Sen beni görmeyeceksin Kocanı öldürmem gerekecek Senide öldürmem gerekecek Hiç kimseyi öldürmeyeceğim Ama önünüzden geçeceğim dibinizden Sen beni görmeyeceksin Nasıl olacak biliyor musun Kıyafetini sevmeyeceğim yine Yanındakileri hiç sevmeyeceğim Her taşın altından acı çıkacak Sen çıkacaksın hatta kocan çıkacak Hakkım yok buna ama böyle olacak Sen beni görmeyeceksin kocan görecek Sana bir şey söylemeyecek Nasıl olacak biliyor musun Çok kötü olacak Başım yerlere düşecek...
|
|
|
#4 |
![]() Üyelik tarihi: 27.12.2007
Tecrübe Puanı: 2
![]() |
yha burdada Emre Aydın ağlamak istiyorum yha
![]() ![]() çok güzelmiş tesekkürler cnm... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
bug mod
YİNE DE BEN TOPLARDIM YERLERDEN KALBİMİN KIRIKLARINI
en çok senin yanında üşürdüm sen beni her zaman üşütürdün de haddimi aştığım zamanlarda sana yaklaşmayı denediğim zamanlarda yani en acımasız soğuğunu çarpardın üstüme çok toydum dayanamazdım buz kesilirdim ve son bir vuruşla paramparça etmeyi de ihmal etmezdin o buz kütlesini her seferinde yine de ben toplardım yerlerden kalbimin kırıklarını suya benzerdin musluktan damlardın mesela ben uykuya dalmadan hemen önce uykumu ***mek için yada durup dururken bir salgın hastalık getirirdin uzaklardan bana armağan ederdin hiç bi şey yapmasan ayakkabımın içine girerdin tam da evden yeni çıkmışken ben sen basbayağı suya benzerdin ne zaman kötü hissetsen kötü hissettirmek için yokuş aşağı akmaya başlardın bütün gücünle tabi ki ben olurdum yokuşun altında ve her zaman hazırdı savunman; yokuş yukarı nasıl akacaktın ve tabi ki gövdemi parçalardın sen benim gövdemi parçalardın da yine de ben toplardım yerlerden kalbimin kırıklarını sen suya benzerdin ya sensiz olmazdı olduğu kadar da olmazdı yani ben bir hiç kimseydim ama yine de ben toplardım yerlerden kalbimin kırıklarını sırf ayaklarına batmasın diye...
Mesaj, Şeboist tarafından (01.03.2008 Saat 21:18 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|